Konrad en una imatge d'arxiu (@FCBMasia)
BARÇA

Konrad de la Fuente vol marxar del Barça

L'extrem nord-americà ha acabat decebut amb la falta d'oportunitats per part de Ronald Koeman i el seu futur podria estar a l'Olympique de Marsella. El mateix Sampaoli l'ha trucat per convence'l

Xavi LemusActualitzat

El futur de Konrad de la Fuente està lluny del Camp Nou i podria passar pel futbol francès. Concretament, el jugador de Miami ja ha mantingut converses amb l'Olympique de Marsella. Segons ha pogut saber TV3, Jorge Sampaoli -entrenador dels marsellesos- el va trucar personalment per mirar de convence'l que se sumi al seu projecte. Des del club blaugrana, també confirmen les negocacions amb l'enitat francesa. L'Olympique no és l'únic equip que s'havia interessat per Konrad. L'extrem també tenia ofertes del Betis, de l'Alabès i d'un equip de la Bundesliga.

El Barça li havia promès fer la pretemporada amb el primer equip, però De la Fuente prefereix marxar. El nord-americà ha acabat decebut de la temporada passada per les poques oportunitats que li ha donat Ronald Koeman. Segons l'entorn del jugador, el tècnic neerlandès li havia assegurat alguns minuts, però al final això no va passar.

El jugador -que té contracte fins al juny del 2022- seria partidari d'un traspàs definitiu, però la fórmula de la seva marxa encara no està decidida, ja que també podria produir-se una cessió amb opció de compra. Segons algunes informacions periodístiques, en cas de traspàs el preu de l'operació rondaria els cinc miliions d'euros.

Anar al contingut