Barça

Koeman vol un centrecampista amb arribada

Al tècnic blaugrana li falta una peça per completar la plantilla, però, sense diners per fitxar, s'haurà de conformar amb el que té

Joan Laporta ja s'ha fet la fotografia amb el Kun Agüero, ha firmat el contracte al costat d'Eric Garcia i ha gaudit amb les evolucions de Memphis Depay. Amb el lateral Emerson, aquests són els nous fitxatges que ha fet el Barça, però entre aquests quatre jugadors no hi ha el que demana Ronald Koeman per completar la plantilla: un centrecampista amb arribada.

El jugador que complia les expectatives del tècnic era Georginio Wijnaldum. El centrecampista neerlandès va acabar la seva etapa al Liverpool i, quan semblava que el seu destí seria el Camp Nou va acabar firmant pel PSG.

Ilaix Moriba podria ser el candidat a ocupar aquest lloc, però el jove del planter, de moment, està apartat del primer equip pendent de renovació. Als equips inferiors no hi ha cap jugador d'aquestes característiques i, ara mateix, l'actual situació econòmica del club no permet fer un altre fitxatge.

Sembla que Koeman s'haurà de conformar amb el que té.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut