Griezmann i De Jong
Griezmann i De Jong
Barça

Koeman vol recuperar la millor versió de Griezmann i De Jong

El nou tècnic blaugrana situarà a De Jong de migcentre i a Griezmann més centrat a l'atac blaugrana

Ronald Koeman ha tornat a la Ciutat Esportiva acompanyat dels que seran els seus dos ajudants: Henrik Larsson i Alfred Schreuder. El primer, l'exjugador suec del Barça, i el segon, el que va ser ajudant de Ten Haag a l'Ajax; per tant, un tècnic que coneix molt bé Frenkie De Jong. Precisament un dels objectius del nou entrenador blaugrana és recuperar el millor nivell del migcampista holandès, i, per això, en declaracions a la cadena de televisió holandesa Nos, ha deixat clar que ha de recuperar la posició amb què va triomfar amb l'Ajax i amb què era titular indiscutible amb Koeman a la selecció del seu país, és a dir, la de migcentre.

  Quan inverteixes molts diners en un jugador jove com ell, ha de jugar a la seva posició. És el seu lloc a l'Ajax i a la selecció holandesa, i ara també haurà de ser la seva posició al Barça

Una missió que també contempla per l'altre gran fitxatge de la temporada passada: Antoine Griezmann. El davanter francès també va oferir un rendiment molt irregular i lluny de les expectatives generades. No es va trobar còmode sobre la gespa ocupant un lloc a la banda i a partir d'ara Koeman el vol situar a nivell ofensiu en una posició més centrada.

 Griezmann no és realment un extrem. Ell necessita jugar a la seva posició, on sempre ha jugat i lluit les seves qualitats

 Aquí el pot ajudar Henrik Larsson, un davanter que va ser capaç de guanyar-se l'estima del Camp Nou i a qui ara tocarà canviar l'èxit de la gespa per la banqueta.

   

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut