Koeman i el Kun Agüero sobre la gespa
Koeman amb el Kun Agüero en un moment de l'entrenament d'aquest dissabte (EFE)
Barça

Koeman: "Tenim plantilla per lluitar per la Lliga"

L'entrenador del Barça es mostra confiat en la recuperació dels lesionats i obre la porta al debut del Kun Agüero demà contra el València

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha dibuixat un petit somriure de cara al partit de demà contra el València. La recuperació dels jugadors lesionats li permet tenir més cartes per jugar i plantejar els partits d'una manera diferent.

Si fa poc va ser Ansu Fati qui ja va entrar en el grup, demà serà el torn del Kun Agüero, que podrà disposar d'uns minuts. Amb la recuperació de jugadors, Koeman ha passat d'"és el que hi ha" a ser molt més ambiciós.

"Amb els jugadors que estem recuperant no tenim dubtes que la plantilla és molt més competitiva i s'acosta a la que volem. Vam tenir mala sort amb les lesions, perquè totes eren de davanters, però ara, amb la seva recuperació, estic segur que tenim una plantilla per lluitar pel campionat."

 

 

I el pròxim que es preveu que s'integri a l'equip ha de ser Ousmane Dembélé, tot i que per l'experiència de les últimes lesions, Koeman vol ser més caut:

"Dembélé està treballant bé i ja fa parts dels entrenaments amb el grup, però ha d'anar a poc a poc i hem d'esperar a veure si podria estar bé per al partit contra el Reial Madrid."

A més de les bones notícies dels serveis mèdics, Ronald Koeman també s'ha mostrat especialment relaxat en la roda de premsa quan se li ha demanat per la confirmació del seu càrrec després de les últimes paraules del president, Joan Laporta:

"Intento estar sempre tranquil, cosa que no és fàcil, i centrar-me en els aspectes en els quals hi tinc mà, com preparar els partits i mirar que l'equip guanyi. Ja estic acostumat que es parli molt del meu futur. El president m'ha defensat, m'ha donat suport i ha deixat les coses clares, però també soc conscient que qualsevol entrenador necessita guanyar partits per seguir en el càrrec."

Ronald Koeman s'ha desfet en elogis cap a dos dels jugadors del seu equip, Pedri i Lenglet, i ha reivindicat una part del mèrit de l'explosió de Gavi després de la gran actuació que ha tingut el migcampista blaugrana en l'última Nations League: "Gavi ha demostrat que sap jugar i que pot aprofitar l'oportunitat que li ha arribat. És important que, tant jo com el seleccionador, confiem en la gent jove, però també s'ha de buscar l'equilibri dins l'equip".

Respecte a Pedri, l'home de la clàusula dels mil milions, Koeman l'ha posat d'exemple: "Les clàusules no les poso jo, però Pedri és l'exemple del jugador jove que sap quina és la seva situació, que ha d'escoltar per seguir millorant. Tant de bo tots els joves fossin així." I pel que fa a Lenglet, que podria tenir la seva oportunitat amb les baixes a la defensa, Koeman ha assegurat que "no ha jugat fins ara per qüestions tècniques, però és tot un professional, no s'ha queixat mai i és un exemple de jugador."

 

Laporta, present en l'entrenament d'aquest matí

Ronald Koeman ha rebut el suport del president Joan Laporta en la sessió matinal d'aquest dissabte:

 

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut