Messi s'ha entrenat amb l'equip a Sevilla (EFE /Rafa Alcaide)
Barça

Koeman: "Tenim esperances que Messi sigui a la final"

L'holandès ha dit que entén les limitacions econòmiques del club en el sentit que Eric Garcia no fitxi pel Barça aquest gener

Laura BruguésActualitzat

La gran incògnita ara mateix és saber si Messi jugarà la final de la Supercopa aquest diumenge. En la roda de premsa de Koeman, poques pistes. "Divendres l'argentí va fer un entrenament individual, aquest dissabte entrena amb l'equip i ja veurem", ha dit el tècnic del Barça. Segons l'holandès, l'última paraula la té Messi, però ha admès que tenen esperances que pugui jugar la final.

En aquest sentit, Koeman també ha assegurat que amb Messi l'equip és més fort. "És el millor del món i ens falta alguna cosa si no hi és. Amb Leo l'equip és més fort, futbolísticament, en creativitat i efectivitat", ha declarat l'holandès.

Important guanyar un títol

Guanyar la Supercopa és important perquè és un títol que "serveix per demostrar que estem en el bon camí i és important per a l'entrenador, el jugador i el club". Tot i reconèixer que no és el títol en joc més important, Koeman ha dit que no cal motivar la plantilla perquè tothom vol guanyar.

 

 

Eric Garcia no vindrà al gener

De la reunió amb la Comissió Gestora amb els tres candidats a les eleccions, un dels titulars va ser que Eric Garcia no vindrà al Barça en aquest mercat d'hivern. "He llegit que estic molest i preocupat, però haig de dir que estic bé, estic content i sé les limitacions econòmiques que té el club club", ha explicat Koeman, que ha afegit que "si no és possible no és possible. Seguim amb el que tenim".

Anar al contingut