Ronald Koeman durant la roda de premsa prèvia al partit contra la Juventus (Miguel Ruiz - FCB)
Lliga de Campions

Koeman: "No estic penedit pel que vaig dir després del clàssic"

El tècnic neerlandès mostra el seu respecte pel crac portuguès de la Juventus i assegura que no es penedeix del que va dir al voltant de l'arbitratge del clàssic però ja no ha volgut afegir més llenya al foc

Jordi GrauActualitzat

Ronald Koeman viurà la seva primera sortida a Europa com a tècnic del Barça en la complicada visita al Juventus Stadium. És conscient que com el Barça, la Juve també està passant dificultats amb el canvi de tècnic però és conscient que aquest dimecres el seu equip competirà en un partit ple de dificultats.

"Partit important i bonic per veure. Ronaldo és un gran jugador, no sé com està el tema de la Covid, però tant de bo hi sigui. El respecto molt."

Al voltant de les polèmiques que està vivint el club institucionalment, Koeman ha dit que "quan vaig parlar amb el Barça per fitxar sabia que no seria un repte fàcil. Només demano tranquil·litat i temps. Estem canviant moltes coses".

El tècnic blaugrana no ha volgut afegir llenya al foc en la polèmica arbitral del clàssic però s'ha mostrat ferm amb el que va dir un cop va acabar el partit contra el Reial Madrid.

"No estic penedit pel que vaig dir. Ja vaig dir que no en volia parlar més. Important demà jugar bé i fer un bon resultat."

Koeman pensa jugar a l'atac i vol intentar dominar el partit mitjançant un equilibri atac i defensa. Tindrà les baixes importants de Piqué, sancionat, i Coutinho, lesionat.

Pjanic: "Soc aquí per jugar i ajudar el meu equip"

El migcampista bosnià Miralem Pjanic, que s'enfrontarà per primera vegada a la Juventus des del seu fitxatge pel Barça, ha recordat que va fitxar pel club blaugrana per jugar tot i que ha admès que hi ha molta competència.  

"Hi ha molta competència en els grans clubs. Soc aquí per jugar, per ajudar el meu club, i el meu equip i és normal que vulgui jugar. I és clar que els tres -Busquets, De Jong i ell- podem jugar junts. L'única cosa que puc fer és entrenar bé i després esperar que l'entrenador decideixi."

Malgrat la seva insistència en jugar més minuts, Pjanic ha reconegut que encara s'està "adaptant" després de sumar-se més tard a la disciplina blaugrana al donar positiu per Covid-19.

"Estic bé, a disposició de l'entrenador i vull ajudar l'equip tant en Champions com a la Lliga. L'únic que m'importa és que l'equip estigui bé i fer una bona temporada. A la Lliga no està la cosa com volem, però la temporada és llarga. Aquest equip amb la qualitat que té pot fer moltes coses."

Pjanic torna al Juventus Stadium com a jugador blaugrana (Miguel Ruiz - FCB) (Miguel Ruiz - FCB)
ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut