Barça

Koeman elogia Memphis: "És dificilíssim de marcar"

L'entrenador del Barça ha destacat l'aportació del neerlandès i les ganes de demostrar la seva qualitat. L'ex del Lió ja suma dos gols en la pretemporada blaugrana.

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Barça, Ronald Koeman, no ha estalviat elogis cap al seu compatriota Memphis, autor d'un golàs en l'amistós contra l'Stuttgart. "Pot marcar diferències per la seva qualitat, per la seva força i per la seva velocitat en atac", ha destacat el neerlandès. Però Koeman valora sobretot un tret diferencial de l'ex del Lió.

"És important tenir algú al camp que busqui profunditat al camp."

Per al tècnic blaugrana, Memphis és un luxe perquè: "És dificilíssim de defensar. I ha vingut amb moltes ganes de demostrar la seva qualitat".

Memphis, en una acció del partit contra l'Stuttgart (@FCBarcelona)

Koeman també s'ha referit a la situació de Leo Messi. Ell, com tots els aficionats del Barça, està pendent del nou contracte de l'argentí.

"No tinc la força per poder inscriure'l a la Lliga. Sempre ho he dit, que és el millor del món. Tant de bo que es pugui inscriure tots els jugadors per començar la Lliga amb força".

El tècnic del Barça també ha volgut valorar molt positivament l'aportació de Griezmann i ha confirmat que compta amb la millor versió de Coutinho, un cop es recuperi, per reforçar l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut