Barça

Koeman: "Si Suárez s'acaba quedant, serà un més de la plantilla"

L'entrenador del Barça admet en declaracions a TV3 que compta amb el davanter uruguaià si finalment es queda a l'equip

David CarballoActualitzat

Ronald Koeman ha admès en declaracions a TV3 després del segon partit de pretemporada contra el Girona que ha parlat de Luis Suárez sobre el seu futur i ha deixat clar que, si s'acaba quedant al Barça, serà un jugador més de la plantilla blaugrana.

"Hem parlat aquest matí amb Luis sobre el seu futur. Estem esperant si finalment surt o no. Des del primer dia he dit que de cada jugador respectem el seu contracte i, si finalment es queda al Barça, serà un jugador més de la plantilla"

El tècnic blaugrana s'ha mostrat content amb el joc del seu equip i només ha lamentat algunes errades en la definició de les jugades ofensives.

"Estic content. Hem fet molt bones jugades des del darrera, sempre hem creat superioritat al mig del camp i l'únic és que a dalt hem fallat a vegades els atacs. Hem de jugar una mica més oberts per crear espais per dins, però, en general, els jugadors han treballat bé i han fet 60 minuts més. I a poc a poc estarem al 100% per a l'inici de la lliga".

Per últim, Koeman ha lloat la qualitat de Coutinho, màxim golejador de la pretemporada amb dos gols, els mateixos que Messi.

"Coutinho està treballant molt bé, està molt animat i s'està entrenant i està jugant molt bé. És un jugador de gran qualitat que s'ha de tenir en compte. Cada jugador necesita suport i ajuda del seu entrenador i els seus aficionats, com la resta".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut