BARÇA

Koeman: "Si em pregunten si m'interessen Neymar o Mbappé, diré que sí"

La derrota a la Supercopa ha convertit el partit de Copa contra el Cornellà en una eliminatòria enverinada. Koeman no vol excuses i anuncia canvis per poder accedir als vuitens de final.

Redacció Esport3Actualitzat

El partit de Copa contra el Cornellà és d'aquells en què el Barça hi té poc a guanyar i molt a perdre. I més després de perdre el primer títol de la temporada contra l'Athletic Club. Una eliminació prematura demà faria una mica més grans els dubtes que envolten el projecte de Ronald Koeman. Per això el neerlandès demana un equip fort mentalment:

"Vam quedar molt fotuts mentalment després de la Supercopa perquè la teníem a tocar. Però no hi ha gaire temps per a les lamentacions. Ara hem de preparar-nos bé per al partit de demà. Hi ha jugadors amb molèsties. Ja veureu que farem canvis perquè necessitem un equip fort mentalment."

A Koeman el preocupa especialment l'escenari del partit, un camp de gespa artificial, però alerta que això no pot servir d'excusa.

"Per mi, els partits de futbol sobre gespa artificial no són futbol. La pilota bota diferent, la gespa és més ràpida... Veurem també quina llum hi ha. Però això no ha de servir d'excusa. Segurament els jugadors més joves, i els del filial, poden adaptar-se més i més ràpid a aquest tipus de partit. Als veterans els pot costar una mica més. Però som el Barça i hem de passar. No hi ha excuses."

El tècnic neerlandès també s'ha referit a la reunió que mantindran Tusquets i els tres candidats a la presidència aquesta tarda, però no ha volgut valorar la possibilitat que es torni a parlar de fitxatges i, sobretot, d'Eric Garcia.

"No en sé res de tot això. Sé que hi ha la reunió i esperarem a veure què passa. Jo no soc qui ha de decidir, en termes econòmics, la conveniència de fer un fitxatge o no. Com he dit sempre, si no és possible, ens adaptarem al que tenim."

Koeman també ha valorat la sanció a Leo Messi i ha expressat el desig que el recurs serveixi perquè li treguin almenys un dels dos partits que li han caigut. De Messi també ha dit que no s'ha ressentit de les seves molèsties i que estarà a punt per jugar quan la sanció ho permeti. El neerlandès s'ha referit a les paraules de Leonardo, director esportiu del PSG, en què deia que estaven preparats per intentar fitxar l'argentí. Sobre una possible davantera Neymar-Messi-Mbappé, ha dit això:

"Si a mi em pregunten si m'interessen Neymar o Mbappé, diré que sí. No sé què passarà en el futur. Només sé que hem d'intentar tenir la millor davantera possible."

El Barça farà aquest dijous una sessió d'activació, i en acabar, Koeman donarà la llista de convocats.

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut