Koeman i Laporta durant l'acte d'investidura del president (fcbarcelona.cat)
Barça

Ronald Koeman té tota la confiança del president Joan Laporta

Segons ha pogut saber TV3, els màxims responsables de l'àrea esportiva li han donat tot el crèdit. L'actual tècnic ha demanat intervenir en els fitxatges per planificar la temporada que ve

Lluís CanutActualitzat

El nou equip de Joan Laporta ha aprofitat l'aturada de seleccions per avançar en temes crucials. Des que Laporta va guanyar les eleccions, ja hi havia hagut converses, però de caràcter informal, en avions, en hotels... Aquesta vegada, però, ja han començat els contactes del tot formals, i al més alt nivell, amb Ronald Koeman. El tècnic neerlandès té tota la confiança del nou president i ha demanat intervenir en la planificació de la temporada que ve.

La trobada va ser a la Ciutat Esportiva. Hi eren el vicepresident esportiu, Rafael Yuste; el director de futbol, Mateu Alemany, i el secretari tècnic, Ramon Planes. Segons ha pogut saber TV3, els màxims responsables de l'àrea esportiva han traslladat a Koeman la seva total satisfacció i confiança per la feina que està duent a terme aquesta temporada i li han confirmat que compten amb ell per a la pròxima i que, per tant, hi ha el desig que compleixi el segon any de contracte que té signat amb el club.

No s'ha concretat cap operació de mercat amb jugadors, però és evident que damunt la taula hi ha noms com Depay, Wijnaldum i Èric Garcia, tres jugadors que acaben contracte i, sobretot, la continuïtat de Messi. Koeman ha demanat tenir l'última paraula en els noms de futur que proposi per incorporar la secretaria tècnica de cara el curs vinent i vol participar de la negociació per ser clau en la seducció a l'hora de fer decidir un jugador per al Barça.

Koeman, per tant, afronta el tram final i decisiu de la temporada sabent que no s'hi juga la continuïtat i que pot preparar amb prou temps els fonaments de la 2021-22.

 

 

Anar al contingut