Barça

Koeman, satisfet amb l'exhibició del Barça en el seu debut: "Ha estat un gran partit"

Actualitzat

Ronald Koeman no podia comparèixer més satisfet en la roda de premsa després l'exhibició que ha fet el Barça en el seu debut a la Lliga davant del Vila-real:

"Estic molt satisfet de la primera part. Hem pressionat i hem robat pilotes. I a més, hem materialitzat les ocasions. Ha estat un gran partit amb molt bon joc ofensiu."

 

Ansu Fati, brillant, però amb marge de millora

"S'ha de destacar el seu joc, el seu rendiment en el partit d'avui. Ha fet un gran partit i me'n vaig molt content amb la seva actuació. Ha donat molta profunditat a l'equip. Només té 17 anys, té moltes coses per millorar, però té un gran futur. De vegades necessita no perdre la concentració. Està molt obert a escoltar i nosaltres hi som per ajudar."

 

El fitxatge d'un davanter centre

"Sempre és bo tenir un nou fix per tenir altres possibilitats de fer més coses en atac. Tant de bo que es pugui ocupar aquesta posició."

 

Luis Suárez i el seu excel·lent debut lluny del Barça

"Sabem que Luis Suárez és un gran davanter, però hem pres aquesta decisió. No estarem gaire contents si no marca, ni molt tristos si marca. Nosaltres hem de pensar en nosaltres mateixos."

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut