Koeman donant instruccions durant el partit
Koeman ha admès que aquesta nit marxa molt més tranquil (EFE)
Barça

Koeman respira: "Ara tinc dos dies de tranquil·litat, ho penso aprofitar"

RedaccióActualitzat

La victòria d'avui contra el València (3-1) dona tranquil·litat al tècnic del Barça abans del partit de dimecres de Champions amb el Dinamo de Kíev.

"Ara tinc dos dies de tranquil·litat i ho penso aprofitar perquè hi ha coses boniques a la nostra feina, però hi ha tanta diferència de com et sents quan guanyes de quan perds... L'actitud avui ha estat molt important i l'energia que hi hem posat. També hem tingut més banqueta i això ens ha ajudat."

Koeman no creu que el d'avui hagi estat el millor partit de la temporada, però sí que ha reconegut que l'equip ha millorat molt en defensa. D'altra banda, avui era el primer partit en què podia assistir el 100% de l'aforament. Malgrat això, només hi han anat la meitat dels socis, 47.300:

"No sé per què. Crec que potser ha estat per l'horari... s'ha hagut de destacar l'actitud del nostre públic. Tant de bo dimecres tinguem més gent. Però avui els 47.300 han estat fenomenals."

Koeman també s'ha referit a Coutinho, en qui ha dit que ha cregut des del primer dia i de qui està convençut que a poc a poc recuperarà la seva qualitat.

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut