BARÇA

Koeman: "Res és impossible"

El tècnic del Barça ha dit que una possible remuntada contra el PSG passa, sobretot, per ser efectiu de cara a porteria. Koeman ha dit també que Araujo podria estar disponible dilluns que ve contra l'Osca

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça té una missió gairebé impossible demà al camp del PSG, on intentarà remuntar l'1-4 de l'anada per accedir als quarts de final de la Champions. Abans de viatjar a la capital francesa, Koeman ha comparegut davant dels mitjans. L'holandès ha dit que el Barça sortirà a guanyar i que mentre hi ha vida, hi ha esperança.

Tenim un resultat molt dolent en contra. Però sempre hi ha vida. Dependrà de com comencem el partit, de l'energia que posem a intentar complicar la vida al PSG i sobretot de l'efectivitat. Ells en van tenir molta a l'anada. Però nosaltres som un equip que surt sempre a guanyar i que genera moltes oportunitats. Si les aprofitem, res és impossible. Però és evident que necessitem un partit rodó. No és el mateix aixecar un 1-4 contra el PSG a casa seva que un 2-0 contra el Sevilla a la Copa i al Camp Nou.

Koeman no ha convocat Ronald Araujo per al partit de París, tot i que ja porta alguns dies fent part dels entrenaments amb l'equip. El tècnic neerlandès no vol córrer cap tipus de risc.

Potser vam forçar massa el seu retorn després de la lesió al camp del Betis. Ara no volem anar de pressa. Ha fet alguns entrenaments però en necessita més. Podria ser que ja estigués disponible per al partit de dilluns contra l'Osca.

A Koeman no se li escapa tampoc que la gesta passaria pel fet que Messi tingui un dels seus millors dies.

Necessitem tots els jugadors en la seva millor versió. Si Messi ho aconsegueix, tot és possible perquè és un jugador que pot decidir qualsevol partit en qualsevol moment. Però no l'hem de pressionar més del compte. Tots han d'estar al seu millor nivell. Dependrà molt del començament del partit, veure si podem dominar i generar una pressió efectiva.

El partit contra el PSG començarà a les nou del vespre.

 

 

ARXIVAT A:
Koeman
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut