Griezmann en un partit de la temporada passada
Barça

Koeman recupera anímicament Griezmann, que porta dos partits consecutius marcant

El davanter francès va completar un dels seus millors partits amb el Barça contra l'Osasuna i va rebre els elogis del tècnic blaugrana

Imma PedemonteActualitzat

L'entrevista d'Antoine Griezmann a Jorge Valdano, que tanta polseguera va aixecar, sembla que li ha anat bé al francès. Se li demanava que parlés al camp i no als platós; i ho està fent. Ahir va marcar un autèntic golàs contra l'Osasuna. Era el segon partit consecutiu en què veia porta. També va marcar dimarts passat, en Champions, contra el Dinamo de Kíev. S'haurà alliberat o no després de buidar el pap, però el cas és que ahir va firmar un dels seus millors partits des que és al Barça. Els elogis de Koeman van acabar d'arrodonir-li el dia, al francès.

Griezmann, desencadenat. Una volea estratosfèrica es va traduir en el 2 a 0 cap a una victòria encara més còmoda davant l'Osasuna, i de passada, una pujada d'autoestima del francès totalment necessària. Cada vegada troba més la seva ubicació al Barça, i això, lògicament, el fa més feliç. A ell i a la seva família. Per això la celebració va tenir una dedicatòria especial cap a la seva filla.

 

La connexió amb Messi va funcionar més que mai. Es van associar en 26 ocasions. Lliure de moviments per l'interior i més pròxim a la banda esquerra, també va fer un bon tàndem amb Coutinho, i li va regalar el 3 a 0. Ronald Koeman ja ho havia dit: era qüestió de temps, i de confiança.

La setmana fantàstica de Griezmann va començar amb un gol en la Champions, dimarts, a Kíev. Dos partits seguits marcant és tot un presagi.

ARXIVAT A:
GriezmannKoeman
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut