BARÇA

Koeman: "No entenc per què el VAR no va entrar en el penal a Jordi Alba"

L'holandès no ha volgut parlar de la baixa de Neymar per al partit de dimarts i s'ha volgut centrar en el xoc contra l'Alabès. Koeman continua indignat amb el penal no xiulat a Alba contra el Sevilla

Redacció Esport3Actualitzat

El nom de Neymar ha aparegut tot just a la segona pregunta de la roda de premsa que ha fet aquest divendres Ronald Koeman, en la prèvia del partit contra l'Alabès. El tècnic culer no en vol sentir a parlar i ha estat així d'eixut en la seva resposta.

Crec que Neymar no és jugador de l'Alabès. És una pregunta per a dilluns. No per a avui.

En aquesta línia, Koeman ha dit que el partit més important ara és el de dissabte contra el conjunt basc i considera que una victòria ajudaria a encarar millor el desafiament francès. A la roda de premsa se li ha preguntat novament pel polèmic penal sobre Jordi Alba al camp del Sevilla en el partit de Copa. I ha tornat a ser molt contundent.

És penal. I hi ha una imatge de l'àrbitre on diu que és falta però fora. És veritat que hi havia falta però era dins! No entenc per què el VAR no hi va entrar. No m'explico per què no el va corregir. No és tan complicat per mi.

Koeman ha lamentat novament la llarga llista de baixes que afecten l'equip, sobretot en defensa.

Vaig parlar amb els candidats i els vaig dir que creia que havíem de reforçar l'equip però també els vaig dir que respectaria la seva decisió i la del club des del punt de vista econòmic. Però les lesions han fet baixar el nostre rendiment defensiu. Ens falta contundència i ens falta poder jugar uns quants partits seguits amb la mateixa defensa. Això es nota. Però encaixar gols no em preocupa. Em preocuparia més no generar ocasions. I n'estem generant. Però ens falta efectivitat en alguns moments.

En aquest sentit, i sobre la possibilitat que Araujo jugui infiltrat contra el PSG, Koeman no ho ha descartat de manera taxativa i ha deixat la porta oberta.

No soc partidari d'arriscar en les recuperacions perquè sigui el PSG o la Lliga de Campions. Un jugador s'ha de recuperar bé i per al que queda de temporada. Però ara mateix no ho podem decidir. Però des del moment en què que pugui estar, parlarem amb el metge i ho decidirem. Demà no hi serà segur. Ja ho veurem dilluns i dimarts.

Koeman ha alertat Piqué sobre la manera en què es fan algunes declaracions sobre els àrbitres.

En Gerard és responsable i té prou experiència però és evident que has de vigilar perquè per poca cosa et pots posar en un embolic. S'ha de poder criticar, però has de trobar paraules que no et portin problemes.

El partit contra l'Alabès es juga dissabte a les 21 h al Camp Nou. Demà mateix el Barça farà una sessió d'activació i Koeman donarà la llista de convocats.

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéKoemanNeymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut