Barça

Koeman: "No tinc cap dubte sobre el rendiment de Messi"

El tècnic holandès, en la roda de premsa prèvia a l'estrena a la Lliga, també ha dit que la decisió de prescindir de Suárez no és només seva, sinó també del club

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça s'estrena diumenge a la Lliga contra el Vila-real (Camp Nou, 21.00) i en la jornada prèvia a Ronald Koeman li tocava comparèixer en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació. Hi havia molta expectació per saber què diria el tècnic blaugrana sobre la relació entre Leo Messi i la directiva després del darrer missatge de l'argentí a les xarxes socials

És normal que Leo Messi estigui capcot perquè ha marxat el seu millor amic de les últimes temporades. Ho entenc perfectament. Però per a mi es important el Messi que veig cada dia als entrenaments, el que he vist avui mateix i el Messi que hem vist als partits. És un Messi que és exemple per a tothom. Amb un compromís total. No tinc cap dubte sobre ell.

Koeman també ha donat explicacions sobre el paper que ha tingut en la marxa de Suárez a l'Atlètic de Madrid

Sembla que jo sigui el dolent de la pel·lícula i no és així. Jo li vaig dir a Suárez que ho tindria difícil per jugar, però també li he dit sempre que si es quedava seria un més de la plantilla, amb les mateixes oportunitats. La decisió de prescindir d'ell no és només meva. També del club. Abans que jo firmés el contracte, el club ja havia dit que volia fer alguns canvis a la plantilla. I jo des del meu lloc he mirat de donar-hi suport. Ara ha marxat a l'Atlètic de Madrid i li desitjo tota la sort del món.

El tècnic neerlandès també s'ha referit a Riqui Puig i Aleñá en termes similars i ha dit que, si es queden, tindran oportunitats als entrenaments per demostrar que mereixen més minuts.

Pel que fa a les incorporacions que es puguin fer en els pròxims dies, Koeman ha preferit no mullar-se i ha assegurat ser conscient de la situació econòmica del club.

No hi ha res descartat. Però no vull parlar de jugadors que no tenim. Parlaré dels que tenim. Un equip com el Barça sempre mira de reforçar la seva plantilla i encara queden dies. Però sé com està el club a nivell econòmic i potser no serà possible fitxar el que a mi m'agradaria fitxar. Si no arriba ningú més, treballarem al màxim amb el grup que tenim ara.

Sobre el partit contra el Vila-real, Koeman ha dit que estan preparats, tot i acumular menys preparació que els de la Plana Baixa.

Estem a punt per a la Lliga. És veritat que ells ja han jugat dos partits i això pot suposar un petit avantatge pel que fa a ritme de competició, però nosaltres estem a punt. Serà difícil, perquè tenen molta qualitat, sobretot al davant.

Koeman dirigirà diumenge una sessió d'activació a la Ciutat Esportiva i després donarà la llista de convocats.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut