Barça

Koeman no es refia d'un Madrid que arriba ferit

L'entrenador holandès considera que les dues derrotes consecutives dels blancs no afectaran el seu rendiment al Camp Nou

Xavi LemusActualitzat

Ronald Koeman no es refia gens del suposat mal moment del Madrid. Malgrat les dues ensopegades consecutives com a locals, a la Lliga i a la Champions, l'entrenador blaugrana s'espera una bona versió dels blancs.

"Tots dos equips tenim pressió, però no depèn dels dos últims partits que han jugat, ni per a nosaltres ni per al Madrid. Que ells no hagin estat al seu millor nivell no vol dir que vinguin amb la moral baixa. Tenen jugadors experimentats, que aguanten bé la pressió i que saben que han de venir a guanyar el partit."

Pels madridistes, és un avantatge que el Camp Nou estigui buit d'aficionats. Per Koeman, això afavoreix el conjunt visitant.

"El fet de no tenir el nostre públic és el pitjor que ens podria passar. Es farà estrany en un camp tan gran com el nostre no tenir els aficionats al nostre costat per crear ambient i ajudar. Ens hi hem d'acostumar, però tant de bo canviï en un futur."

Pel que fa al vessant esportiu, el tècnic holandès ha avançat que, si no hi ha cap entrebanc, Jordi Alba apunta a titular.

"L'última paraula sempre la té el jugador, esperarem a demà per fer l'última prova. Però si es troba com avui, la sensació és que té moltes possibilitats de jugar."

Com ja ha demostrat en aquests primers partits, no li tremola el pols a l'hora d'apostar pels més joves, independentment de la transcendència del rival.

"Per mi el més important és el rendiment de cada jugador. Perquè la gent jove, per guanyar experiència, ha de jugar partits. Trio l'onze titular sense pensar en l'edat dels jugadors."

Per últim, sobre les polèmiques declaracions de Gerard Piqué en què qüestionava moltes de les decisions de l'actual junta directiva, ha estat diplomàtic:

"El Gerard porta molts anys aquí, i jo només dos mesos. Respecto la seva opinió, és una persona llesta, i quan fa aquestes declaracions, ja sap que demà ha de jugar i fer-ho bé. El respecto, si està ficat en el partit, malgrat aquesta entrevista."

 

ARXIVAT A:
El ClàssicKoemanGerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut