Barça

Koeman: "Messi és un guanyador i vol estar a tots els partits"

Després d'haver complert els dos partits de sanció, Leo Messi torna a les convocatòries. El capità blaugrana és la principal novetat per al partit de Copa de demà contra el Rayo Vallecano.

Xavi LemusActualitzat

Messi és un animal competitiu i després d'haver descansat dos partits per la sanció després de ser expulsat a la final de la Supercopa, torna amb més ganes que mai a l'equip per superar un nou obstacle a la Copa. Per Koeman, la seva actitud és la mateixa de sempre:

Messi és sempre un guanyador i vol estar a tots els partits. Està amb ganes, fresc, sense molèsties i per guanyar coses necessitem un Messi en forma, al seu nivell i amb la seva habitual efectivitat com a jugador

La gran distància que té ara mateix l'Atlètic de Madrid a la Lliga fa que aquest títol sigui complicat de guanyar, per això la Copa, i més amb l'eliminació del conjunt colchonero i el Madrid, s'ha convertit en un objectiu més assequible i prioritari.

Intentem lluitar per tots els títols, però si som realistes la Lliga per la distància que té l'Atlètic de Madrid està complicada. La Copa és un torneig més curt, amb menys partits i la volem guanyar. I vull veure aquesta mentalitat en els meus jugadors demà.

Ahir, el club va publicar la memòria econòmica en què es reflecteix el fort deute que hi ha i la delicada situació de les finances blaugranes. Un escenari que pel tècnic holandès no preocupa la plantilla

He vist els jugadors concentrats, centrats en la feina i gens preocupats per aquest tema. Estem per guanyar partits i títols i res més. Som conscients que la situació és delicada.

Pel desplaçament a Madrid, Sergiño Dest és baixa per molèsties musculars a la cuixa dreta, mentre que Sergi Roberto, que s'ha entrenat amb normalitat, encara no ha rebut l'alta mèdica, segons Koeman, tornarà pel partit de Lliga del cap de setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut