Koeman saluda Griezmann després del seu canvi contra el Vila-real (Albert Gea / Reuters)
Barça

Koeman insisteix en el fitxatge d'un davanter centre tot i l'exhibició d'Ansu Fati contra el Vila-real

L'entrenador del Barça va tornar a demanar un reforç per a l'atac per tenir més possibilitats ofensives abans del tancament de fitxatges el 5 d'octubre

No hi ha res com començar la temporada amb una bona injecció d'il·lusió. I això és el que ha fet el Barça de Ronald Koeman en la Lliga. Golejada i bones sensacions amb un 4 a 0 contra el Vila-real d'Unai Emery. I, en aquestes bones sensacions que ha deixat el Barça en el debut en la Lliga, hi ha alguns responsables amb noms i cognoms. Un d'ells és Ansu Fati. Li falta un mes per fer 18 anys, però la seva joventut l'acompanya d'una presència i un determinació impròpies per la seva edat.

Ahir al Camp Nou va fer una actuació majestuosa i va firmar els dos primers gols. L'1 a 0, aprofitant una centrada de Jordi Alba i el segon, rematant impecable una passada de Coutinho. A més, va provocar un penal que va transformar Messi. Una actuació que va meravellar també Ronald Koeman. Tot i que el tècnic va demanar, al final del partit, que el club fitxi un 9 abans que es tanqui el mercat.

"Sempre és bo tenir un  nou fix per poder tenir altres possibilitats de jugar en atac. Crec hem entrenat i hem fet moltes coses amb aquests quatre jugadors ofensius, amb intercanvi de posicions i de donar profunditat a l'equip en una banda i en aquest sentit estem bé. Però sempre és important tenir altres possibilitats, estem treballant i tant de bo poguem ocupar aquesta posició de nou també".

Les dues opcions per reforçar la davantera després de la marxa de Luis Suárez a l'Atlètic de Madrid són l'argentí Lautaro Martínez i el neerlandès Memphis Depay. El futbolista de l'Inter de Milà sempre ha estat l'objectiu prioritari de la secretaria tècnica del Barça però el seu elevat preu ha fet impossible arribar a un acord amb el club italià. Descartada aquesta possibilitat, Koeman es va fixar en el davanter del Lió, un futbolista que coneix molt bé de la seva etapa a la selecció dels Països Baixos, però tampoc s'ha pogut tancar l'operació.

Si no acaba arribant cap fitxatge per la delicada situació econòmica del club blaugrana i quan només queda una setmana pel tancament del mercat, l'alternativa és la de fer jugar a Leo Messi com a fals nou com ja va fer en el seu dia Pep Guardiola.

Anar al contingut