Koeman, satisfet amb l'actuació de l'equip a Kíev
Koeman, satisfet amb l'actuació de l'equip a Kíev
BARÇA

Koeman, indignat amb els horaris dels partits

L'entrenador holandès no entén per què al seu equip sempre li toca jugar a les nou de la nit fora de casa. Diu que no veu cap problema entre Griezmann i Messi i espera que l'argentí continuï l'any que ve a Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha tornat a parlar clar i, aquesta vegada, per carregar contra els horaris a què el seu equip ha de jugar fora de casa. Koeman no entén, per exemple, que dimarts, a Kíev, hagin de jugar a les nou de la nit.

No comprenc per què ens toca sempre jugar fora de casa a les nou de la nit. Fins ara, tots els partits que s'han jugat a Rússia o a Ucraïna s'han jugat a les set de la tarda. Nosaltres a les nou, que són les deu allí. No ho entenc. Això no és cap ajuda per a un equip gran que ha de jugar cada tres dies. Crec que s'haurien de tenir més en compte els equips grans i els seus esportistes. Hem de fer una reflexió perquè no anem per bon camí.

 

Al neerlandès tampoc no li ha tremolat la veu a l'hora de qualificar de "rucades" la polèmica al voltant de la relació entre Messi i Griezmann. El tècnic barcelonista ha carregat aquí contra els mitjans de comunicació.

Puc entendre que Messi estigués molt enfadat. S'ha de respectar molt més gent com Leo Messi. Després d'un viatge tan llarg, preguntar-li per Antoine és una falta de respecte. Pot ser que vosaltres vulgueu crear una polèmica. Però jo no he vist cap problema entre ells dos, ni als partits, ni als entrenaments. Hi ha moltes imatges que parlen per si soles. A més, estem parlant d'unes paraules d'algú que va deixar Griezmann com a client fa tres anys. Són rucades.

Sobre la possibilitat que Messi no reconsideri la seva voluntat de marxar del club, Koeman ha expressat el seu desig que es quedi a Barcelona.

Encara és jugador del Barça i no el veig fora del club. No cal estar nerviosos pel seu futur. Però tant de bo sigui aquí i en la meva opinió hauria de ser aquí. Però jo no soc la persona que l'ha de convèncer. Ningú pot dir ara què és el que passarà en el futur.

 

També li han preguntat per la recent renovació de Pep Guardiola:

Aquest dijous vaig parlar amb ell per felicitar-lo i si ell està content, jo estic content. És una bonica notícia que segueixi entrenant". És important que el Pep pugui seguir al City perquè és important com a entrenador i és una referència per a tots els entrenadors.

Al voltant de la figura del davanter francès ha reiterat que el veu bé i no creu que l'afecti la pressió externa.

No estic preocupat per Griezmann perquè el veig content i amb bona actitud a l'hora de treballar. Té ganes de millorar, com qualsevol altre jugador.

Sobre el partit d'aquest dissabte al Wanda contra l'Atlètic de Madrid, Koeman diu que hauran d'estar a molt bon nivell per poder guanyar. Els de Simeone hi arriben invictes.

Serà un partit molt complicat contra un equip molt competitiu. Simeone hi ha fet una molt bona feina els últims anys. És un equip que sap adaptar-se molt bé al que necessita: sap atacar i sap defensar un resultat. Sabrà com jugar-nos. I en Joao Félix tenen un jugador que ha millorat molt respecte de l'any passat. Juga amb molta llibertat a la davantera i l'haurem de marcar bé, perquè si no ens pot crear molts problemes. Guanyar aquests tres punts incrementaria la nostra confiança en la nostra manera de fer i jugar.

El partit contra els matalassers comença a les nou de la nit i el Barça viatjarà el mateix dissabte al matí cap a Madrid.

 

 

ARXIVAT A:
KoemanMessiGriezmann
Anar al contingut