Koeman i Simeone es tornaran a enfrontar aquest dissabte al Camp Nou
Barça

Koeman i Simeone, empatats a duels

De tots els enfrontaments entre blaugranes i "colchoneros", van jugar-ne un com a futbolistes i, fa pocs mesos, en van disputar un com a entrenadors

Laura BruguésActualitzat

De tots els duels entre el Barça i l'Atlètic de Madrid, Koeman i Simeone en van viure un cara a cara al Camp Nou com a jugadors. Va ser fa 27 anys. Sobre el terreny de joc van mantenir més d'un frec a frec i diversos intercanvis de paraules enmig d'una tensió màxima. I és que era d'aquells duels entre blaugranes i "colchoneros" sense treva, vibrants i, sobretot, amb molts gols. Cap d'ells va marcar, però sí que van incidir en el resultat. Koeman va fer una assistència de gol a Stòitxkov i Simeone també va fer una passada que va acabar amb la diana de Kiko. El duel de jugadors se'l va endur Koeman perquè aquell dia el Barça va guanyar per 4-3 l'Atlètic de Madrid.

Koeman i Simeone, en l'enfrontament al Camp Nou del 1994

El novembre passat es van retrobar com a entrenadors. El duel se'l va endur Simeone per la mínima arran d'un greu error defensiu del Barça.

Aquesta vegada, Koeman, sancionat, no podrà seure a la banqueta si no prospera el recurs al TAD en què el Barça va demanar la cautelar. En plena lluita pel títol de Lliga, el xoc d'estils sobre el terreny de joc està igualment garantit.

Anar al contingut