Barça

Koeman: "Hem hagut de sentenciar el partit abans"

L'entrenador del Barça ha lamentat les nombroses oportunitats desaprofitades i ha assegurat que no creu que canviï la seva situació després de la dimissió del president Josep Maria Bartomeu

David CarballoActualitzat

L'entrenador del Barça, Ronald Koeman, s'ha mostrat satisfet amb el joc del seu equip a Torí i ha lamentat no haver aprofitat les nombroses ocasions de gol per haver sentenciat molt abans el partit.

"Golejar no sé, però sí haver marcat més gols. Crec que hem creat moltíssimes oportunitats, hem hagut de sentenciar el partit molt abans. També haig de reconèixer que Antoine (Griezmann) ha tingut mala sort perquè ha tingut dos pals, però hem de treballar així i definir millor les oportunitats que hem tingut".

Koeman també ha valorat la dimissió del president Josep Maria Bartomeu i ha assegurat que espera que no influeixi en el seu treball com a entrenador.

"No crec que canvi la meva situació amb la sortida de Bartomeu. Treballo com entrenador, vull treballar bé i els millors resultats. Les coses extraesportives no estan a les nostres mans. No m'ha sorprès la sortida de Bartomeu, hi havia molta moguda. Ell i la seva junta hauran pres la decisió que creien millor per al club".

Per últim, el tècnic blaugrana ha lloat la bona feina de l'equip i ha destacat la bona actuació de Pedri.

"Haig de destacar el treball de tot l'equip... i Pedri és impressionant, ha demostrat la seva personalitat tot i que és molt jove. Serà un gran jugador per a aquest Barça. Ha estat el partit més complet des que soc entrenador del Barça. L'equip ha mostrat molta personalitat sobre el terreny de joc".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut