Barça

Koeman: "És la meva millor nit com a entrenador del Barça"

El tècnic blaugrana s'ha mostrat molt orgullós del rendiment dels seus futbolistes i ha assegurat que el seu equip ha estat superior al Sevilla en els dos partits de l'eliminatòria

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman no ha pogut amagar la seva satisfacció per la classificació del Barça per a la final de Copa i s'ha mostrat molt orgullós del rendiment dels seus futbolistes.

"L'equip mereix jugar la final, pel treball i per ser honrat. Hem millorat moltes coses, sobretot sense pilota. Som un equip més agressiu, creem ocasions i s'ha millorat molt. Estic orgullós, és un resultat molt important per al club i també per a mi."

El tècnic blaugrana ha confessat que ha viscut la millor nit des que és entrenador del Barça i ha assegurat que el seu equip ha estat superior al Sevilla en els dos partits de l'eliminatòria.

"La d'avui és la meva millor nit com a entrenador del Barça, hem fet un partit molt complet per remuntar. Com a entrenador no es pot demanar més als teus jugadors. Crec que mereixem passar i jugar la final, hem sigut millor equip en els dos partits."

 

Per últim, Koeman ha admès que la remuntada contra el PSG als vuitens de la Champions és molt complicada després de l'1-4 de l'anada al Camp Nou, però ha deixat clar que sortiran a guanyar al Parc dels Prínceps.

"Remuntada a París? Un 2-0 és més fàcil que un 1-4... el PSG té grans jugadors. Nosaltres sortirem a guanyar, mirarem si durant el partit hi ha alguna opció de passar. Si no, ho hem d'acceptar i hem de seguir".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut