Barça

Koeman, el primer sorprès amb la recuperació de Pedri

El tècnic barcelonista pensa que podrà comptar amb el migcampista canari per intentar remuntar contra el Sevilla

Ronald Koeman s'ha mostrat disgustat aquest dimarts per la situació en què es troba Josep Maria Bartomeu, a qui ha qualificat de "persona excepcional". En la roda de premsa prèvia al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Sevilla, el tècnic del Barça se'l veia més còmode parlant de futbol i, especialment, de la possible presència de Pedri a la llista de convocats.

"Hi ha coses que difícilment es poden explicar. També em va sorprendre ahir a la tarda quan va fer un entrenament individual sense molèsties i, aquest matí, quan s'ha entrenat amb normalitat. Crec que demà pot estar a la llista."

En canvi, no s'ha mostrat tan optimista pel que fa a Ronald Araujo, tot i que ha puntualitzat que "després de l'últim entrenament decidirem sobre tots dos".

Koeman confia que l'equip serà capaç de remuntar els dos gols adversos per plantar-se a la final de la Copa, sobretot després d'haver superat el Sevilla aquest dissabte (0-2) en partit de Lliga.

"Després del resultat a la Lliga tenim confiança que podem guanyar, però som conscients que tenim un 2-0 en contra. Hem de jugar millor que dissabte per passar. No hi ha res impossible."

El tècnic neerlandès també ha tingut ocasió de parlar sobre el seu futur.

"Donaré el màxim pel Barça, no sé si serà dos anys o uns mesos més. (...) Jo no n'he parlat amb ningú. Cal esperar a veure qui ve de president i el seu pla. Si jo no hi veig futur tindrem problemes, perquè tinc un any més de contracte."

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut