Koeman, en un moment de l'entrevista
Koeman ha explicat la seva trobada amb Messi
Barça

Koeman: "El primer que vaig fer va ser anar a casa de Messi"

En una entrevista al canal públic neerlandès NOS, l'entrenador blaugrana també explica com li va dir a Suárez que ho tenia molt difícil per jugar

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha repassat temes relacionats amb Leo Messi i Luis Suárez en una entrevista al canal públic neerlandès NOS. El tècnic del Barça analitza els seus primers mesos al club blaugrana. Sobre Messi ha assegurat que "el primer que vaig fer quan vaig signar aquí -pel Barça- va ser trobar-me amb Messi a casa seva. Tenia molt clar el seu descontentament cap al club". En aquest sentit, Koeman ha afegit que va funcionar i que des del moment en què [Messi] va dir "ho faré", ha fet tot el que "n'esperava".

L'adeu de Suárez

A la mateixa entrevista, l'entrenador del Barça explica que va considerar que "a Suárez se li havia posat molt difícil jugar. I l'hi vaig fer saber honestament. Li va resultar difícil, però jo mai vaig tenir cap problema amb ell. Simplement, es va entrenar i es va entrenar bé".

De l'adeu de Suárez, Koeman també en va parlar amb Messi: "També li vaig dir a Messi que tenia entès que estava decebut, i que creia que era una llàstima terrible que se n'anés Suárez, però que són decisions del club'".

Un dels objectius del tècnic holandès era rejovenir la plantilla. "Juga Ansu Fati, que té 17 anys. Tenim Pedri, de 17 anys, que també té oportunitats. Ronald Araujo és aquí amb 21 anys. Trincao també juga molt, i té 20 anys. I hem fitxat Sergiño Dest, de 19. Tots aquests són jugadors per al futur", ha assenyalat Koeman.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut