Futbol

Koeman: "El més lògic és que Valverde continuï al Barça"

El seleccionador holandès considera que els bons resultats que està tenint el FC Barcelona aquesta temporada haurien d'afavorir la continuïtat del tècnic

Actualitzat

Ronald Koeman ha fet acte de presència en un acte organitzat per la Fundació Johan Cruyff a Sant Vicenç dels Horts i ha parlat davant dels mitjans de comunicació de diverses qüestions de l'actualitat blaugrana.

En primer lloc, el seleccionador holandès i exjugador del Barça considera que si els resultats acompanyen, "el més lògic" és que Ernesto Valverde continuï a la banqueta del FC Barcelona, i ha recordat que "van primers a la Lliga i tant de bo arribin lluny a la Champions".

A banda, Koeman també ha tingut unes paraules d'elogi per a De Jong i De Ligt, els dos jugadors holandesos que sonen com a possibles fitxatges del Barça, però no ha volgut entrar en els detalls:

"Han tingut una bona escola a Holanda. Són joves, amb futur i molt bons. Tenim paraules entre nosaltres que s'han de quedar entre nosaltres. Són ells qui hauran de decidir què és millor."

Un altre dels noms que se situen a l'òrbita blaugrana ara que el Barça està buscant un davanter centre és el d'Álvaro Morata. Sobre el madrileny, Koeman també ha tingut bones paraules:

"Ha estat dos anys i mig a la Premier, una competició molt forta físicament. Té condicions per jugar al Barça i a qualsevol lloc."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut