Esports

Koeman: "El més important és que Messi continuï amb nosaltres"

L'entrenador del Barça compta les hores perquè s'anunciï la renovació de l'argentí. Tot i la derrota contra el Salzburg, Koeman ha tret conclusions positives del partit: "És perfecte per a la pretemporada."

Redacció Esport3Actualitzat

Sigui al Gamper o en l'arrencada de la Lliga, però que hi sigui. Ronald Koeman no s'imagina un Barça sense Leo Messi. Mentre l'equip s'enfrontava al Red Bull Salzburg, l'argentí volava cap a Barcelona per donar per finalitzades les vacances. Si tot va bé, en les pròximes hores s'anunciarà la seva continuïtat al club. "El més important és que Messi continuï amb nosaltres", admetia l'entrenador després de la primera derrota de la pretemporada.

 

El Salzburg, molt més rodat que el Barça, ha posat els blaugranes contra les cordes. Per a Koeman, les conclusions són positives: "Ha estat un bon partit, de molta intensitat, contra un equip fort que ja porta dues jornades de Lliga. Per mi, és perfecte per a la pretemporada", ha destacat. Koeman també ha admès que el canvi de sistema, amb tres centrals per primer cop aquesta pretemporada, "estava planificat".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut