EFE/EPA/JERRY LAMPEN
Barça

Óscar Grau torna d'Amsterdam on ha negociat amb Koeman

Després de la destitució de Quique Setién, el tècnic holandès és el candidat més ben situat per agafar el seu relleu a la banqueta blaugrana. L'acord es podria fer oficial en les pròximes hores

Redacció Esport3Actualitzat

Després de la destitució de Quique Setién, Koeman és el candidat més ben situat per agafar el seu relleu a la banqueta blaugrana i l'anunci del seu fitxatge com a nou entrenador del Barça es podria fer oficial en les pròximes hores.

El seleccionador dels Països Baixos, Ronald Koeman, ja ha comunicat a la federació de futbol del seu país el desig de fitxar com a entrenador del FC Barcelona, segons ha publicat aquest dilluns la premsa neerlandesa.

Per la seva banda, el Barça va enviar aquest dilluns el seu representant per tancar l'acord, que podria ser de dues temporades, la segona depenen del resultat de les eleccions. Aquesta és la imatge d''Òscar Grau arribant d'Amsterdam:

 

La intenció de Koeman d'anar-se'n al club blaugrana ha "agafat per sorpresa" al màxim organisme del futbol holandès, segons han informat els dos diaris de pagament més llegits als Països Baixos, "De Telegraaf" i "Algemeen Dagblad".

El contracte de Koeman és vigent fins al 2022, però té una clàusula que li permet abandonar la selecció del seu país després de l'Eurocopa si la trucada ve del Barça. Queda un any per a aquesta competició, però Koeman, aquest cop, veu un panorama diferent del de principis d'any.

 

 

ARXIVAT A:
Koeman
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut