Barça

Ilaix, convocat per primer cop amb el Barça mentre Koeman reclama més fitxatges

L'holandès ha explicat que hi ha una sèrie de jugadors als quals ja se'ls ha dit que es busquin equip en aquest mercat d'hivern per tenir minuts

Laura BruguésActualitzat

Ronald Koeman ha fet pública la llista de convocats per al partit que el Barça jugarà aquest dissabte a Granada (18.30h).

Entre les novetats hi ha el jove Ilaix Moriba, que debuta en una convocatòria. Respecte l'últim partit, també són novetats a la llista Matheus i Konrad.

 

Preguntat sobre si tem que les mesures anti-Covid puguin endarrerir les eleccions del Barça, Ronald Koeman ha explicat que "per parlar de fitxatges és millor tenir president abans, per parlar de coses", però també ha insistit que la salut és el més important a la vida. Relacionat amb els fixatges, si a la penúltima roda de premsa Koeman va explicar que havia fet una llista d'altes i baixes amb Ramon Planes, avui ha assegurat que els jugadors amb qui no compta ja ho saben i que els ha dit que es busquin minuts, sobretot als joves que no en tenen, ja que "un jugador jove no pot estar sense jugar".

Satisfet amb Messi a Bilbao

Koeman ha destacat que ha vist Messi entregat des del primer dia. Però ha admès: "Sí que vaig veure coses en l'últim partit a San Mamés que ens ajuden molt per guanyar el partit. Ara bé, no és normal que sempre marqui tres gols a cada partit, perquè hi ha porter i un equip al davant." Sobre l'argentí, ha afegit que tot influeix, tant el rendiment personal com de l'equip, com la situació personal i que el crac blaugrana és un guanyador que s'enfada quan les coses no surten bé.

Dembélé, que segueixi així

El més important és el físic del jugador, considera Koeman, i pel que fa a Dembélé ha explicat que el francès ha tingut mala sort amb les lesions. "Té molt nivell com a jugador i tant de bo segueixi bé. S'entrena bé, està alegre, té confiança. A mi m'agrada el jugador, perquè com a atacant té altres coses diferents de Griezmann, Trincao i Messi; per l'un contra un, per driblar i pot jugar a les dues bandes."

Mingueza o Umtiti

De cara al partit a Granada i amb la baixa de Lenglet per sanció, Koeman ha explicat que han de decidir si la plaça a l'onze titular l'ocuparà Mingueza o Umtiti.

El Cornellà, rival a la Copa

Sobre el rival als setzens de Copa, el Cornellà, Koeman ha explicat que va merèixer guanyar l'Atlètic de Madrid i que això és un avís per al Barça. "Si no tens el dia i l'altre equip té motivació i entrega, es pot complicar el partit."

 

 

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut