Barça

Koeman veuria ara amb bons ulls que Suárez es quedés al Barça

Segons ha pogut saber TV3, al tècnic holandès no l'importaria que l'uruguaià es quedés tenint en compte que, ara mateix, la sortida del davanter està encallada

Redacció Esport3Actualitzat

La idea ara mateix de la junta directiva del Barça continua sent traspassar Luis Suárez en aquest mercat d'estiu. Per alliberar massa salarial i així poder apostar per un relleu generacional al davant.

Però tot passa perquè hi hagi un acord econòmic entre l'uruguaià i el club blaugrana, i aquí és on hi ha la patata calenta. Suárez té contracte un any més i un d'opcional, i vol que això es valori i es tingui en compte a l'hora de negociar la seva sortida.

Mentre això no es desencalla, les opcions perquè Suárez es quedi al Barça van creixent mentre passen els dies. Amb la novetat, segons ha pogut saber TV3, que a Koeman no li importaria que l'uruguaià es quedés, tot i que fa 15 dies li va comunicar que no comptava amb ell.

Queden més de tres setmanes perquè es tanqui el mercat d'estiu, el 5 d'octubre, i ara mateix no es pot descartar res.

Fins ara, Suárez només s'ha manifestat a través de les xarxes socials. Ahir per riure's de les "fake news" que el situen en altres equips, i fa pocs dies per dir que "mai deixarà de gaudir amb el que sempre va voler".

La temporada passada va dir que entenia que el Barça li busqués un relleu. Però a finals d'agost, en una entrevista a "El País", Suárez també va assegurar que encara podia aportar molt al Barça. I més ara, sabent que el seu amic Messi es queda.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut