Barça

Koeman planta la premsa i es defensa llegint un comunicat

El tècnic del Barça ha llegit un comunicat davant dels mitjans per demanar paciència, tant als aficionats com als dirigents. "En la Champions no es poden esperar miracles", ha advertit

Redacció Esport3Actualitzat

Havia de ser una roda de premsa per parlar sobre la visita al Cadis. Però Koeman no ha acceptat preguntes. S'ha limitat a llegir un comunicat que tenia escrit en un full. D'entrada, ha demanat suport als aficionats i molta paciència en un moment tan delicat.

"El club està en situació de reconstrucció. Com a plantilla, hem de reconstruir l'equip sense poder fer grans inversions. Això necessita temps. Els talents joves poden ser estrelles mundials. En un parell d'anys, els joves tindran oportunitats, com les van tenir Xavi i Iniesta en el seu moment. Fa falta paciència."

El tècnic neerlandès també ha fet extensiu el missatge als dirigents del club.

"Aquest procés es mereix suport incondicional, amb paraules i fets."

 

Conscient de la situació, Koeman ja ha deixat entreveure que aquest curs hi haurà poques alegries.

"Quedar amunt en la Lliga serà un èxit. En la Champions no es poden esperar miracles. La derrota contra el Bayern ha de ser enfocada des d'aquesta perspectiva."

Per als aficionats, ha tingut paraules d'agraïment. "Estem molt contents amb el seu suport, com el dia del Granada", ha dit. Han estat les últimes paraules abans de retirar-se i donar per acabada el que havia de ser una roda de premsa.

 

Ha estat un comunicat a títol personal, però Koeman els ho havia explicat abans als capitans perquè ho compartissin al vestidor. 

La junta directiva del Barça, sorpresa per les paraules de Koeman, no estava al cas del comunicat. 

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut