Barça

Koeman: "Ansu Fati té molèsties i és dubte"

L'entrenador del Barça desvela que el jugador podria quedar fora de la convocatòria contra el Rayo

Redacció Esport3Actualitzat

No són dies fàcils a Can Barça. La derrota en el clàssic ha deixat Ronald Koeman, novament, en el punt de mira. Tampoc és cap sorpresa per al tècnic neerlandès. Assumeix les crítiques i, abans del partit de Lliga contra el Rayo, admet que "sent el Barça, sempre hi ha la necessitat de guanyar".

"Si hi ha vent en contra, sempre és fàcil marxar. Jo no soc així. Vull saber fins on puc arribar. Vull seguir gaudint, siguin vuit anys, un any o tres mesos. Si arriba un dia que no gaudeixo, me'n vaig tranquil i jugaré a golf cinc dies a la setmana. Però encara vull seguir aquest camí. "

Koeman ha desvelat que Ansu Fati té molèsties després del clàssic. El jugador, de moment, ha entrat en la convocatòria i demà al matí decidiran si pot viatjar a Madrid. De baixes, el tècnic ja en té unes quantes. Comptava recuperar Dembélé, però encara no està al cent per cent. Per Koeman, és una peça clau... a curt i a llarg termini.

"Volem que es quedi amb nosaltres perquè és un jugador amb qualitats diferents en atac. El principal objectiu és que renovi. Si ell no vol renovar, hem de parlar com a club quina és la millor manera d'afrontar-ho. No hem decidit quina serà l'estratègia si no vol renovar."

Koeman, durant el clàssic contra el Madrid
Koeman, durant el clàssic contra el Madrid (EFE)

L'entrenador blaugrana ha reconegut, també, que ha parlat amb Memphis per mirar de millorar el seu rendiment i en relació amb el Kun Agüero ha dit que "no està per a 90 minuts, però sí per ser titular". Ha lamentat la recaiguda de Pedri i ha negat que, en l'última reunió amb els serveis mèdics, els recriminés la lentitud en algunes recuperacions.

"Estem preocupats amb Pedri. Però no posem data, ni a Dembélé ni a Araujo. No fa falta enfadar-se perquè en parlem cada dia."

 

"Tenen problemes d'educació"

En relació amb els incidents de diumenge passat, en què va ser increpat per un grup de joves a la sortida del Camp Nou, Koeman hi ha tret ferro i ha denunciat "un problema social". Dins del cotxe, a més de Koeman, hi havia la seva dona i dos acompanyants més.

"No crec que hi hagi solució. Tenen problemes d'educació. No saben què són normes i valors. En la meva situació, per ser el culpable, ha estat més exagerat. Però ha passat amb tots els jugadors, fins i tot amb Carles Puyol. No li hem de donar més atenció. Passa a tot el món."

 

ARXIVAT A:
KoemanAnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut