BARÇA

Koeman: "La decisió final és meva, i a partir d'ara, Messi no podrà descansar més"

El tècnic holandès ha deixat fora de la llista a l'argentí, Ter Stegen i Coutinho. També ha confessat que espera tenir Piqué en els darrers partits de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

No és gaire habitual veure Messi fora d'una convocatòria d'un partit de Champions però encara ho és menys que això passi dues vegades seguides. I ha passat. Koeman no s'endurà l'argentí a Budapest per jugar contra el Ferencvarós.

Amb aquest calendari, hi havia dos moments per descansar per en Leo: el partit de Kíev i el de Budapest. Ja estem classificats i podem oportunitat a altres jugadors. El partit de Cadis és molt important i el necessitem guanyar. A partir d'aleshores, ja serà més difícil que descansi. Evidentment li agradaria jugar tots els partits i aquesta és una molt bona actitud. Parlo amb tots els jugadors, però al final la decisió final és de l'entrenador.

Encara relacionat amb l'argentí, Koeman ha dit que, si fos per ell, li treuria la targeta groga que li van ensenyar en el seu homenatge a Maradona, perquè el motiu és prou evident. El tècnic neerlandès, que sí s'emporta a Lenglet a Hongria, ha parlat de la situació que viu el Barça en defensa, sobretot en la demarcació de centrals.

És més mala sort que mala planificació esportiva. També hi ha influït la situació econòmica. Es tracta de treure rendiment del què tenim i donar oportunitats a la gent del club, a la gent del futbol base. Així hem treballat sempre a Holanda. D'Umtiti puc dir que està molt a prop de tornar. Demà jugarà un partidet d'entrenament amb el Barça B. Araujo està bé i avui ha fet part de la feina amb el gurp. Però no volem arriscar. Volem que se senti al cent per cent. Volem que els jugadors estiguin del tot bé.

En aquest sentit, Koeman ha confessat que no sap quan temps de baixa estarà Gerard Piqué, però no descarta tenir-lo a disposició alguns partits en el tram final de temporada.

He parlat amb ell perquè el veig a la Ciutat Esportiva fent exercicis de força. No sóc el metge i no he influït en la decisió de no operar-se. M'agradaria que pugués jugar alguns partits aquesta temporada

El tècnic barcelonista ha dit que no se sent incomodat pel fet que el seu nom estigui present en la campanya electoral a la presidència del Barça.

No és una situació nova per a mi. Quan vaig signar, ja sabia que hi hauria eleccions i que això podria passar. Tinc dos anys de contracte així que només ens podem centrar a fer la nostra feina el més bé possible i treure rendiment de la plantilla que tenim.

Preguntat novament sobre la possibilitat o necessitat de fer fitxatges en el mercat d'hivern, Koeman ha dit que encara és aviat per parlar-ne,

No és el moment de parlar de fitxatges. Primer hem de saber qui és el nou president. Hi ha moltes coses que poden influir en aquest sentit. No m'agrada parlar ni de posicions ni de noms. Ara no seria just pels nostres jugadors parlar de possibles fitxatges. Estan treballant bé per tenir minuts.

Sobre el partit de demà, Koeman ha dit que serà una bona oportunitat per veure jugadors poc habituals.

El més important era accedir als vuitens, però la mentalitat -quan ets al Barça- és guanyar tots els partits. Ara volem ser primers del nostre grup. Tenim tres punts de marge i queden dos partits per assolir-ho.

Després del partit contra el Ferencvarós, el Barça tancarà la fase de grups dimarts que ve al Camp Nou contra la Juventus.

ARXIVAT A:
MessiKoeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut