Bàsquet

Kobe Bryant: "Sento molt d'orgull quan jugadors com Messi m'envien missatges de comiat"

El jugador dels Lakers agraeix el missatge del blaugrana Leo Messi i descarta deixar una porta oberta per jugar al Barça de bàsquet

Actualitzat

Kobe Bryant, des que va anunciar la seva retirada fa uns dies amb aquell poema romàntic sobre el bàsquet, es converteix allà on va en protagonista, dins i fora de la pista. En l'últim partit contra els Sixers ja va ser homenatjat amb una breu pel·lícula i aquest dijous, després del partit contra els Washinghton Wizards, amb victòria dels Lakers 104-108, Kobe Bryant compareixia davant els mitjans.

Lionel Messi, un dia abans d'aquest partit, va donar suport a Kobe via Instagram i aquest li va respondre: "Moltes gràcies a Leo, jo vaig conèixer Messi quan tenia 17 anys. Sento molt d'orgull quan jugadors com Messi m'envien missatges així. Li dic gràcies i força Barça!

Fa cinc mesos, en la gira pels Estats Units del Barça, hi va haver una trobada entre els jugadors del Barça de futbol i Kobe Bryant. Se'l va poder veure conversant amb Iniesta, Piqué, saludant tots els jugadors... A més, van fer un intercanvi de samarretes del Barça i els Lakers. És per això que, un cop anunciada la seva retirada de l'NBA, els rumors sobre una possible continuació de la seva carrera jugant amb el Barça i al costat de Pau Gasol s'han disparat. El de Filadèlfia, però, ho té clar i ha tancat també aquesta porta amb un concloent "No puc, físicament no puc". Aquesta matinada, els Lakers tornen a jugar fora de casa, concretament contra Atlanta Hawks. A la capital de l'estat de Georgia segurament Kobe Bryant tornarà a ser protagonista. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut