Jürgen Klopp, somrient durant la roda de premsa prèvia a l'anada dels quarts de final contra el Reial Madrid
Lliga de Campions

Klopp: "No hauria convidat Ramos al meu aniversari"

El tècnic alemany del Liverpool ha assegurat que no li va agradar el que va passar a final de la Champions del 2018, a Kíev, després de la polèmica acció en què Sergio Ramos va lesionar Salah

Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, ha recordat aquest dilluns com va viure la final de la Lliga de Campions perduda davant el Reial Madrid el 2018 a Kíev en un partit marcat per la lesió de Mo Salah a l'espatlla després de rebre una entrada de Sergio Ramos, que es perdrà per lesió l'eliminatòria de quarts de final.

"Això no té res a veure amb el 2018. Tot i que és cert que, quan vaig veure el sorteig, em va venir al cap el partit. Després de la final, una setmana o un mes després, si la gent em preguntava si convidaria Ramos al meu aniversari, diria que no. No em va agradar el que va passar aquella nit, però ara fa molt de temps. No puc recuperar aquesta ràbia ni ho he intentat. El que he fet és preparar el meu equip per demostrar que som bons."

El tècnic alemany ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit d'anada a Valdebebas que no té cap problema a traslladar l'etiqueta de favorit a conjunt blanc.

"Estem fets per a aquesta classe de partits. He sentit que tothom diu que el Madrid és favorit. No tinc problema amb això. Han estat en aquesta posició moltes vegades abans. Estan en un bon moment i tenen molta experiència. Si algú sap com guanyar la Copa d'Europa és el Reial Madrid."

Anar al contingut