El tècnic alemany del Liverpool Jürgen Klopp ha explicat quin jugador és el seu favorit per emportar-se aquest guardó
Jürgen Klopp té clar qui és el seu favorit per guanyar la Pilota d'Or
Lliga de Campions

Klopp: "No em veig com un perdedor"

L'entrenador alemany del Liverpool refusa la seva etiqueta de perdedor en les grans cites i admet que la final perduda contra el Reial Madrid la temporada passada no va ser important per millorar com a equip

Actualitzat

L'entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, ha estat el primer dels dos tècnics finalistes de la Champions que ha comparegut en roda de premsa. El tècnic alemany dels "reds" ha admès que el seu equip no va aprendre res de la final perduda la temporada passada contra el Reial Madrid.

"Aquella final no va ser important per fer-nos millorar. Va ser com un punt de partida per continuar caminant. Però, d'aquell partit, no en vam aprendre gaire."

Klopp, que ha confirmat que Firmino està recuperat, també ha volgut treure's de sobre la fama de perdedor de finals i ha assegurat que es considera un entrenador afortunat a la seva carrera malgrat que encara se li resisteix el màxim títol europeu.

"Mala sort no n'he tingut en la meva carrera, tot i que és veritat que hi ha hagut algun problema. La meva dona em pregunta quin és l'últim partit de la temporada i, des del 2012, excepte el 2017, he arribat a les finals. De vegades amb sort i altres vegades, no. Segurament he batut el rècord de semifinals en els últims anys. Sóc un ésser humà normal."

Klopp, que va perdre la final de la Lliga de Campions com a entrenador del Borussia Dortmund davant el Bayern de Munic en la temporada 2012-2013 i la de l'any passat contra el Reial Madrid a Kíev amb el Liverpool, amb el qual també va perdre la final de la Lliga Europa davant el Sevilla, fa dos cursos.

"No em veig com un perdedor. Si em veiés com un perdedor tots tindríem un problema. El que hem de fer és guanyar ara amb tot el que tenim, però el que va passar en el passat també em dóna confiança. Hem guanyat tot de partits, abans. Hi pot haver més fortuna o no. No hem estat al costat afortunat en les finals, però això no ho puc canviar. Només treballar perquè la sort arribi. No ha estat una cursa desafortunada i encara no ha acabat. Podria haver estat millor o pitjor, però jo estic tranquil."

Anar al contingut