Klopp i Salah en ple entrenament previ a la final de la Lliga de Campions
Klopp i Salah en ple entrenament previ a la final de la Lliga de Campions (Reuters)
Champions League

Klopp: "Hem après a guanyar des del 2018, tot i que el Madrid no perd finals"

El tècnic del Liverpool recupera Fabinho i Thiago per a la final de la Champions d'aquest dissabte a París

Redacció Esport3Actualitzat

La final de la Champions a Kíiv (2018) és aigua passada. El Reial Madrid es va imposar a un Liverpool amb moltes baixes i que a més es va quedar sense Salah a mig partit i va patir una actuació desastrosa del seu porter Karius. El tècnic dels reds, Jurgen Klopp, no ha oblidat aquella desfeta, però no creu que la revenja sigui la raó més important per guanyar demà.

L'alemany no creu que posar el vídeo d'aquell partit sigui una motivació per als seus jugadors. Klopp arriba amb l'equip pràcticament complet, fins i tot Thiago i Fabinho s'han entrenat i, en principi, estaran per jugar la final a París.

"Estem preparats. No hem arribat per sorpresa a París. Des d'aquella final  del 2018 hem après a guanyar. He perdut molt a la meva vida, però el Liverpool ha millorat. El problema és que el Reial Madrid no perd finals. Tinc el somni de canviar això.

"Favorit? No ho sé. Si mires la història, l'experiència de l'altre equip, la manera com el Madrid ha remuntat en anteriors eliminatòries, et diria que són ells. Però si nosaltres estem al màxim nivell serà difícil que ens guanyin. Això sí, la confiança dels jugadors del Madrid és increïblement alta i això és molt important en aquest tipus de partits".

Klopp té molt respecte pel Madrid, al seu extraordinari palmarès. Durant la roda de premsa ha recordat que hi ha jugadors de la plantilla blanca que podrien guanyar la seva cinquena champions i que Ancelotti podria aixecar el seu quart trofeu continental. Al mateix temps també ha dit que el Liverpool jugarà la seva tercera final en cinc anys i això parla molt bé de l'estatus del seu equip. 

Anar al contingut