Jürgen Klopp, en roda de premsa (Reuters)
Lliga de Campions

Klopp: "Guardiola prefereix la Premier perquè porta anys sense jugar la final de la Champions"

El tècnic del Liverpool treu pit del seu equip quan falten pocs dies perquè disputin la final de la màxima competició europea contra el Tottenham

Actualitzat

Quan falten quatre dies per a la gran final de la Lliga de Campions que han de disputar el Liverpool i el Tottenham, l'entrenador dels "reds", Jürgen Klopp, ha comparegut en roda de premsa i, un cop més, ha parlat sense embuts.

El tècnic alemany, preguntat per les declaracions de Pep Guardiola de fa uns dies en què considerava que era més important guanyar la Premier que la Champions, ha donat el seu punt de vista amb el seu to de broma habitual i entre riures:

"Guardiola ha de dir que prefereix la Premier perquè porta anys sense jugar la final. És el millor entrenador del món i mereix tots els elogis que rep. Jo dic que la Champions és més important perquè encara puc guanyar-la i la Premier ja l'he perduda. Ells tenen millor equip però crec que la nostra temporada és una mica millor que la seva."

 

Sobre l'eliminació del Barça a Anfield a les semifinals de la màxima competició europea, Jürgen Klopp encara treu pit de la gesta contra pronòstic que va aconseguir el seu equip:

"Va ser el millor partit que he vist mai a un equip meu. Encara que només haguéssim guanyat per 2-0, també estaria molt orgullós d'aquell partit. És important tenir aquest ànim dissabte."

 

Pel que fa al partit de dissabte, l'entrenador del Liverpool reconeix que veu la final amb el Tottenham completament oberta:

"La diferència entre ells i nosaltres a la Lliga va ser la consistència, però les emocions seran diferents a la final perquè serà un partit molt especial per a tots dos equips."

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut