Jürgen Klopp s'ha desfet en elogis cap a Guardiola (EFE)
Jürgen Klopp s'ha desfet en elogis cap a Guardiola (EFE)
Futbol internacional

Klopp: "Guardiola és excepcional, sempre vol guanyar i sap acceptar les derrotes"

L'entrenador del Liverpool es desfà en elogis cap al tècnic català del Manchester City en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dijous a l'Etihad Stadium

Redacció Esport3Actualitzat

Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, ha elogiat el tècnic català Pep Guardiola en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dijous contra el Manchester City a l'Etihad Stadium.

"És un tipus excepcional. El respecto moltíssim. Normalment no tenim gaire contacte durant la temporada. Ell és un competidor i sempre vol guanyar i sap acceptar les derrotes quan ha perdut. Jo vaig ho haver d'aprendre amb més freqüència que ell."

El Liverpool visitarà aquest dijous el City en el primer partit de Lliga després que els "reds" es proclamessin campions de la Premier League. Per tant, serà un duel de tràmit, tot i que Klopp s'ho pren amb tota la seriositat possible.

"Ha estat un dels millors moments de la meva vida, saber que som campions d'Anglaterra, però no cal que m'ho estigui recordant a cada moment. Després d'això, ens hem preparat amb tota la concentració per al Manchester City. Estarem preparats. No ho concebo d'una altra manera."

Per últim, sobre el passadís d'honor que el City farà al Liverpool, Klopp ha assegurat que no sap si n'ha rebut algun en la seva carrera i que ho acceptaran.

"És un bon gest, però jo no ho necessito."

Anar al contingut