Futbol

Klopp: "Això és un camp d'entrenament"

El tècnic del Liverpool va mostrar la seva incomoditat per haver de jugar a Valdebebas

Redacció d'Esport3Actualitzat

Ara sona a excusa de mal pagador, però Jürgen Klopp ho va advertir minuts abans que comencés el partit contra el Reial Madrid. L'entrenador del Liverpool no va tenir la seva millor nit en una banqueta, però ja havia deixat entreveure que no es trobava còmode en l'escenari del partit: l'estadi Alfredo Di Stéfano, un camp de futbol amb capacitat únicament per a 6.000 espectadors, lluny dels grans estadis de primer nivell.

Klopp: "Fa temps que estem jugant en estadis buits, però això és completament diferent. És un camp d'entrenament. És com si visitéssim el Manchester United i juguéssim en el seu camp d'entrenament. Això és molt diferent a qualsevol altra cosa que haguem experimentat anteriorment."

 

Klopp va reconèixer que el seu equip no havia estat mereixedor d'un millor resultat. Tot i això, ja va començar a preparar el terreny per a la tornada, la setmana que ve, a Anfield:

"Tenim el record de la remuntada del Barcelona. Serà una missió complicada, pel Madrid a Anfield, que com a mínim, sí que és un estadi de veritat."

Des que el passat mes de juny es va reprendre la Lliga, després del confinament, el Reial Madrid va decidir canviar la seva seu per disputar partits oficials. Tenint en compte que no està permès l'accés d'aficionats a les graderies, l'entitat que presideix Florentino Pérez va aprofitar per avançar les obres de remodelació del Santiago Bernabéu i jugar, com a local, a l'estadi Aldredo Di Stéfano, on habitualment jugava únicament el filial, Reial Madrid Castella.

Des del juny del 2020, el Madrid juga com a local a l'Estadi Alfredo Di Stéfano

Les dimensions del camp que hi ha a la ciutat esportiva madridista, a Valdebebas, són exactament les mateixes que les del Bernabéu (105x68 metres).

 

Anar al contingut