Kilian Jornet vola pels 17 llacs de Mandalen
Kilian Jornet vola pels 17 llacs de Mandalen (@kilianjornet)
Aventura

Kilian Jornet s'imposa en la seva última aventura pels 17 llacs de Mandalen

El ceretà ha estat el més ràpid en una cursa que valora pels seus "paisatges salvatges, tècnics i fantàstics"

Redacció Esport3Actualitzat

Kilian Jornet s'ha posat el primer dorsal de la temporada i ho ha fet per guanyar una cursa que té ben a prop, la Moon Valley Run Festival, de Noruega. És una cursa de 55 quilòmetres que connecta 17 llacs que nodreixen la vall de la Lluna, Måndalen. Una vall envoltada de muntanyes escarpades i fiords i acompanyada de profunds boscos i glaceres que acaben el seu camí en aquests 17 llacs.

En aquest vídeo, l'atleta ceretà ens ensenya una part del recorregut i les sensacions que ha anat tenint en aquesta cursa tan emblemàtica a Noruega:

"Avui m'he posat un dorsal per primer cop aquest any. No he anat gaire lluny, però ha estat una cursa fantàstica. Paisatges salvatges, tècnics i fantàstics al @moonvalleyrunfestival. El concepte és molt interessant: enllaçar els 17 llacs que proporcionen aigua a Måndalen. Això vol dir que de vegades es creua o fins i tot segueix un sender, però la majoria és fora pista passant per les carenes i creuant sota cims per anar d'un llac a un altre. La cursa no està marcada, per la qual cosa heu de portar un telèfon i un GPS, així que he aprofitat per gravar alguns dels recorreguts de la cursa perquè pugueu gaudir de les vistes i rutes."

 

 

Anar al contingut