Kilian Jornet després de travessar la meta de la Zegama
Muntanya

Kilian Jornet guanya la Zegama-Aizkorri per novena vegada

Després de dos anys sense participar en la Zegama, el cerdà s'ha imposat en la seva primera cursa després de ser pare. En categoria femenina la noruega Eli Anne Dvergsdal ha guanyat la prova

Actualitzat

Kilian Jornet és imparable. El cerdà tornava a la competició aquest diumenge, després de la seva paternitat. I ho ha fet a la clàssica Zegama. El cerdà no només hi ha participat sinó que, com era d'esperar, ha guanyat la cursa, amb un crono de 3h52'48", al davant del polonès Bartlomiej Przedwojewski i el francès Thibaut Baronian.

La Zegama-Aizkorri, la mítica marató de muntanya del País Basc, cobreix els 42.195 metres de cursa amb 5.472 metres de desnivell acumulat. Tot un repte en què Kilian Jornet s'ha convertit en el rei d'una cursa que ha guanyat ni més ni menys que 9 vegades: 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 i 2016 i 2019, de 18 edicions.

El mallorquí Alejandro Forcades ha acabat cinquè, i el banyolí Oriol Cardona, vencedor divendres del quilòmetre vertical, sisè.

Sorpresa en categoria femenina, amb la victòria de la noruega Eli Anne Dvergsdal, una exfutbolista que completava la seva primera marató. La catalana de Sant Pere de Ribes Gisela Carrión ha acabat en quarta posició.
 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut