Curses de muntanya

Kilian Jornet s'imposa a la Zegama per setena vegada i rebaixa en sis minuts el rècord de la prova

Kilian Jornet ha guanyat la Zegama per setena vegada i ho ha fet establint un nou rècord de la prova. L'atleta de la Cerdanya ha aconseguit creuar la línia de meta amb un espectacular temps de 3 hores, 48 minuts i 40 segons i ha rebaixat en sis minuts el rècord anterior.

Jornet ha culminat aquesta proesa tot i el terreny mullat i relliscós, ja que aquest diumenge al matí plovia a la petita localitat de Zegama. Marco de Gasperi ha acabat segon després de lluitar amb Luis Alberto Hernando, guanyador de l'última edició de la Transvulcània i que finalment ha creuat la línia de meta en tercera posició.

En categoria femenina, la victòria ha estat per a Stevie Kremer, seguida per Elisa Desco i Maite Mayora.