Esquí de muntanya

Kilian Jornet reforça el lideratge de la Copa del Món d'esquí de muntanya en guanyar a Diablarets

Kilian Jornet s'ha imposat aquest dissabte en la quarta prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya que s'ha celebrat a l'estació suïssa de Diablarets, de 19,6 quilòmetres i amb 1.863 metres de desnivell positiu. William Bon Mardion ha estat segon i li discutirà el títol fins a l'última prova, d'aquí a sis setmanes, a Noruega.

Actualitzat

Kilian Jornet s'ha imposat aquest dissabte en la quarta prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya que s'ha celebrat a l'estació suïssa de Diablarets, de 19,6 quilòmetres i amb 1.863 metres de desnivell positiu.

El català ha liderat la cursa des de la primera pujada, sempre amb Damiano Lenzi a tocar. Cap al final, l'italià no ha pogut aguantar el ritme i fins i tot ha perdut el segon lloc en favor del francès William Bon Mardion.

Amb aquest resultat, Jornet augmenta l'avantatge al capdavant de la classificació. Suma 300 punts de les tres curses guanyades (se'n va perdre una per una gastroenteritis) i el segueix Bon Mardion, amb 275, per la qual cosa el títol es decidirá en l'última prova, d'aquí a sis setmanes, a Noruega.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut