Kilian Jornet s'ha retrobat amb la victòria (Salomon)
Muntanya

Kilian Jornet guanya amb rècord la Salomon Glen Coe Skyline escocesa

S'ha imposat en els 55 quilòmetres amb 4.750 metres de desnivell positiu per terres escoceses

Actualitzat

Kilian Jornet s'ha retrobat amb la victòria després de vèncer a la Salomon Glen Coe Skyline. Des de la localitat de Kinlochleven, enmig de les imponents "Highlands" escoceses, ha arrencat una de les carreres més tècniques i salvatges del calendari de les Sky Extreme Series: 55 quilòmetres amb 4.750 metres de desnivell positiu pels colls i les humides arestes d'Escòcia.

"Estic molt content del resultat. Ha estat una cursa espectacular, molt tècnica durant tot el recorregut i amb trams per grimpar. És el terreny on m'entreno normalment i on m'agrada més córrer. També estic molt satisfet de com he recuperat després de UTMB", ha afirmat Jornet, només quinze dies després d'acabar segon en els 170 quilòmetres de UTMB.

En categoria femenina, el triomf ha estat per a Emelie Forsberg, que ha entrat a la meta amb un temps de 7 h 53' i ha batut el rècord de la cursa rebaixant l'anterior en 23 minuts.

Aquesta setmana vinent, Kilian Jornet tancarà la temporada de "trail running" tornant a la seva terra per córrer la Salomon Ultra Pirineu en la modalitat marató.

 


 
ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut