Kilian Jornet no s'ha mossegat la llengua
Kilian Jornet no s'ha mossegat la llengua
ESQUÍ

Kilian Jornet esclata contra l'elecció dels Jocs Asiàtics d'hivern

El corredor de muntanya s'hi ha mostrat crític, després de saber que l'Aràbia Saudita ha estat designada com a seu dels Jocs Asiàtics d'hivern de 2029

Actualitzat

Kilian Jornet s'ha mostrat molt crític amb la designació de l'Aràbia Saudita com a seu dels Jocs Asiàtics d'hivern del 2029. Segons ha anunciat aquest dimarts el ministre d'Esports saudita, Abdulaziz bin Turki, el resort de Trojena, situat a la ciutat futurista de Neom, a la vora del mar Roig, acollirà la competició.

Després de l'elecció, el corredor de muntanya Kilian Jornet ha assegurat que "al Consell Olímpic d'Àsia i el COI només els importen els 'p...' diners o són uns genis i saben que l'any 2029 no hi haurà neu enlloc i l'esquí només es practicarà sobre sorra".

 

 

Kilian Jornet ja va donar suport a la plataforma en contra dels Jocs d'hivern Pirineus-Barcelona 2030.

Al març, l'Aràbia Saudita va presentar Trojena, un projecte multimilionari amb el qual espera atreure centenars de milers de turistes i que promet oferir una experiència única que combina esquiar en la neu i gaudir de les àrides dunes de sorra del desert del país àrab.

 

El projecte, llançat pel príncep hereu saudita i nou primer ministre, Mohamed bin Salman, s'emmarca en el seu programa per reformar el país, Visió 2030, i està situat en el centre de la ciutat futurista de Neom, a uns 2.600 metres sobre el nivell del mar.

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut