El corredor, entrevistat a "Els matins"

Kilian Jornet: "Em trobo molt millor però em vull fer més proves per saber si tot està bé"

El corredor ceretà anuncia a "Els matins" de TV3 una pausa fins al mes de juny abans de començar nous reptes a les muntanyes

Actualitzat

Kilian Jornet ha reaparegut a l'escena pública després d'abandonar el rècord de les 24 hores corrents en pista. Ha estat en una entrevista a "Els matins", de TV3, en què ha explicat el seu estat de salut després dels marejos que va tenir quan portava poc més de 10 hores del repte.

"Em trobo molt millor però em vull fer més proves per saber si tot està bé. Haig de descansar. Em costarà però n'haig d'aprendre."

 

El corredor català no s'ha posat cap data com a retorn a la competició.

"No m'he posat cap data per tornar a córrer. La temporada que ve tinc nous projectes a les muntanyes però ara comença l'hivern i toca recuperar-se."

 

 

El corredor ceretà ha parlat també de la seva fundació per a la lluita global pel canvi climàtic. La missió principal de la Fundació Kilian Jornet és la preservació de la muntanya i el seu entorn. Les muntanyes han jugat un paper fonamental en el creixement esportiu i personal de Kilian Jornet, i és per aquest motiu que la seva preservació s'ha convertit tant en una passió com en una prioritat.

 

"Una de les principals reflexions que hem de fer és la sostenibilitat de les curses de muntanya. Hi ha moltes curses, molts viatges, molts regals i hem pensar com podem canviar tots plegats per buscar un món més net."

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut