Kilian Jornet ha estat el primer a baixar esquiant la paret vertical més alta d'Europa
Extrem

Kilian Jornet, el primer a baixar esquiant el Troll Wall a Noruega

Fa un any, el català va baixar la paret vertical més alta d'Europa i aquest dimecres s'han fet públiques les primeres imatges del documental

Actualitzat

Aquest dimecres s'han pogut veure les primeres imatges de "Troll Wall", un documental sobre l'espectacular descens amb esquís que va fer Kilian Jornet l'any passat a la paret vertical més alta d'Europa, ubicada a la cara nord del Trolltindan (1.788 metres), a Noruega.

L'esportista va ser la primera persona a aconseguir aquesta fita i ara ja es poden veure les primeres imatges. El mateix Jornet explica la seva experiència:

"El 17 de febrer del 2018 vaig anar a fer un reconeixement de la ruta. Em vaig adonar de seguida que les condicions eren molt bones. En esquí de pendent les condicions perfectes no existeixen, així que ho havia de provar sí o sí. Va ser una experiència molt interessant i exigent. La part superior és probablement la més complicada, ja que són probablement els 200 metres més verticals que he esquiat mai. Després venien uns 400 metres força estrets i tot seguit 100 metres amb seccions més esquiables però amb algunes parts molt gelades i verticals."

 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut