Jocs Olímpics

Kilian Jornet dona suport a la plataforma en contra dels Jocs d'hivern Pirineus-Barcelona del 2030

L'alpinista Araceli Segarra també ha mostrat el seu suport al manifest, que ja han firmat una quarantena de personalitats arrelades al Pirineu català

Redacció Esport3Actualitzat

Kilian Jornet donarà suport aquest dimecres a la plataforma Stop Jocs Olímpics, en contra de la candidatura Pirineus-Barcelona per acollir els Jocs Olímpics d'hivern del 2030. El corredor català ja s'hi ha sumat abans de la presentació del manifest, en què s'explicarà el risc que representa per al territori i per al model econòmic que hi ha al darrere que es disputin uns Jocs Olímpics d'hivern. L'alpinista Araceli Segarra també ha mostrat el seu suport al manifest, que ja han firmat una quarantena de personalitats arrelades al Pirineu català.

La plataforma, que es va presentar a la Cerdanya a finals d'agost, vol mostrar el rebuig dels veïns del Pirineu al projecte olímpic. Amb aquest objectiu, s'ha elaborat el manifest, signat, a més de Jornet i Segarra, pel filòsof Xavi Antich, els músics Alidé Sans i Sergi Carbonell (Txarango) i l'editor Jordi Creus, entre d'altres.

ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsKilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut