Curses per muntanya

Kilian Jornet campió de les Migu Run Skyrunner World Series

L'atleta català s'ha proclamat campió després d'una sisena posició a la Limone Extreme. Oriol Cardona i Sheila Avilés, tercers de la cursa.

Actualitzat

Kilian Jornet s'ha proclamat aquest dissabte campió del rànquing general de les Migu Run Skyrunner World Series creuant la línia d'arribada de la Limone Extreme Skyrace en sisè lloc amb un temps de 3 hores 10 minuts 45 segons.


"Avui anava amb la calculadora a la mà. Sabia que si Engdahl guanyava, jo havia de ser sisè com a mínim, per això he intentat agafar i mantenir un bon ritme", afirmava Jornet, que amb els punts aconseguits a curses com la Skyrace Comapedrosa (Andorra), al Trofeu Kima (Itàlia) i fa unes setmanes a la Glen Coe Skyline (Escòcia) s'ha proclamat campió amb més de 400 punts. Per tancar la temporada, el cerdà participarà el proper 20 d'octubre a la final de les Golden Trail Series, a Sud-àfrica, corrent la cursa The Otter Trail.

La prova, de 29 quilòmetres i 2.500 m de desnivell positiu amb sortida a Limone Sul Garda (Itàlia), l'ha guanyat l'italià Davide Magnini amb un temps rècord de 02:59:24, seguit pel suís Rémit Bonet 3:04:14. En tercera posició, el català Oriol Cardona amb un temps de 3:06:07.

En categoria femenina, el triomf ha estat per a la sueca Tove Alexandersson amb un temps de 3:31:36, segona posició per a l'holandesa Ragna Debats amb 3:40:07.

La catalana Sheila Avilés ha acabat tercera amb un temps de 3:46:28, posició que li ha atorgat una quarta posició al rànquing general de les Migu Run Skyrunner World Series darrera de Laura Orgué, que no ha pogut participar avui a la Limone Extreme per una fractura de clavícula en ser envestida fa uns dies per un cotxe quan anava en bicicleta. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut